Τα tags (ετικέτες) είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της δομής του Αρχείου, αφού επιτρέπουν την αναζήτηση με βάση διάφορες μεταβλητές. Χωρίς αυτά θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρίσκουμε τις σελίδες που θέλουμε. Η χρήση τους από τους συμμετέχοντες είναι απαραίτητη. Πιο κάτω παρουσιάζονται οι διάφορες ετικέτες που είναι σε χρήση, και πληροφορίες για το πού χρησιμοποιούνται.
Κάθε σελίδα πρέπει να έχει τουλάχιστον μια ετικέτα, αλλά συγκεκριμένες ετικέτες αφορούν συγκεκριμένο είδος υλικού.
Μετά από συζήτηση στις 24 Μάη 2020, έγιναν προσθήκες, καταργήσεις, και αλλαγές σε κάποια tags. Η παρούσα σελίδα ανανεώνεται για να αντανακλά τις αλλαγές. Αν συναντήσετε σελίδα που δεν έχει ανανεωθεί για να ακολουθεί τις νέες οδηγίες, λάβετε πρωτοβουλία να την διορθώσετε.
Η πιο κάτω σύνταξη μπαίνει στο κάτω μέρος της σελίδας, και μέσα στις αγκύλες σε αυτή την σύνταξη μπαίνουν τα tags, αντικαθιστώντας τις τρεις τελείες:
{{tag> ... }}
Δεν χρειάζεται να αντιγράψετε την πιο πάνω σύνταξη, αφού στην σελίδα επεξεργασίας υπάρχει επιλογή Insert Tags στην μπάρα εργαλείων (εικονίδιο που μοιάζει με ετικέτα). Οπτικός επεξεργαστής tags υπάρχει στο δεξί άκρο της σελίδας εκτός του περιβάλλοντος επεξεργασίας (Add Tags). Πάντα να συμβουλεύεστε τα δείγματα σελίδων όταν ξεκινάτε μια νέα σελίδα.
Η σειρά με την οποία εμφανίζονται τα tags δεν έχει σημασία.
Τα tags μπορούν να αποτελούνται από πολλές λέξεις, όπως πχ Δεκαετία:“Δεκαετία 2010-2019” αλλά σε αυτή την περίπτωση είναι απαραίτητο η φράση να μπει σε διπλά (“αγγλικά”) εισαγωγικά. Αν δεν γίνει αυτό, το Αρχείο υποθέτει ότι οι ετικέτες χωρίζονται με διαστήματα, και θα το ερμηνεύσει ως δύο ετικέτες, δηλαδή Δεκαετία:Δεκαετία και ξεχωριστά 2010-2019“
Σε όλο το Αρχείο χρησιμοποιείται μια δομή “φακέλων” όπως τους γνωρίζουμε από τον τρόπο που αποθηκεύουμε ψηφιακά αρχεία. Το διαχωριστικό μεταξύ φακέλων είναι η άνω-κάτω τελεία (”:“). Στο προηγούμενο παράδειγμα, Δεκαετία:“Δεκαετία 2010-2019”, η ετικέτα “Δεκαετία 2010-2019” βρίσκεται μέσα στον φάκελο πρώτου επιπέδου Δεκαετία.
Αυτή η δομή μας επιτρέπει να δημιουργούμε αυτόματα καταλόγους των σελίδων μας με βάση το γενικό tag (πχ Δεκαετία, Φυλλάδιο, Περιοδικό). Αν όλα τα tags χρησιμοποιούνταν στο πρώτο επίπεδο, τότε δεν θα μπορούσαμε να έχουμε τέτοιους καταλόγους. Επομένως πρέπει να δοθεί αρκετή σημασία στην χρήση του σωστού επιπέδου ετικέτας.
Πιο κάτω αναφέρονται όλες οι ετικέτες που χρησιμοποιούνται αυτή την στιγμή, μαζί με οδηγίες για το που εφαρμόζονται και κατά πόσο είναι υποχρεωτικές. Η εισαγωγή τους σε μια σελίδα γίνεται όπως έχει αναφερθεί πιο πάνω.
Αυτή η οικογένεια ετικετών χρησιμοποιείται σε όλες τις σελίδες. Δηλώνει την κατάσταση ολοκλήρωσης των εργασιών που απαιτούνται για κάθε σελίδα. Εκτός αν μια σελίδα είναι εντελώς ολοκληρωμένη, μάλλον θα χρειαστεί πάνω από μια ετικέτα από αυτή την οικογένεια. Αυτές οι ετικέτες μας βοηθούν στο να γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή ποιες σελίδες χρειάζονται ποιου είδους προσοχή, ώστε να μπορούμε να τις βελτιώνουμε αποτελεσματικά.
Για παράδειγμα, μια σελίδα που χρειάζεται μετάφραση στα Τουρκικά και συγγραφή ενός ιστορικού σημειώματος, θα έχει τις ακόλουθες ετικέτες κατάστασης, και φυσικά τις ετικέτες από άλλη οικογένεια που εφαρμόζονται:
{{tag>Κατάσταση:"Χρειάζεται Μετάφραση":"Χρειάζεται Τούρκικη Μετάφραση" Κατάσταση:"Χρειάζεται Ιστορικό Σημείωμα ή/και Ταυτότητα"}}
Όταν η ανάγκη που η ετικέτα περιγράφει ολοκληρώνεται, θα πρέπει να αφαιρείται.
Σε αυτή την οικογένεια υπάρχουν οι πιο κάτω ετικέτες:
Χρησιμοποιείται όπου δεν υπάρχει καμιά εκκρεμότητα.
{{tag>Κατάσταση:"Ολοκληρωμένη Σελίδα"}}
Χρησιμοποιείται όπου μια σελίδα είναι διαθέσιμη μόνο στα ελληνικά.
{{tag>Κατάσταση:"Χρειάζεται Μετάφραση":"Χρειάζεται Αγγλική Μετάφραση"}}
{{tag>Κατάσταση:"Χρειάζεται Μετάφραση":"Χρειάζεται Τούρκικη Μετάφραση"}}
Συμβαίνει να δημιουργούνται σελίδες στην ελληνική εκδοχή του Αρχείου αλλά το περιεχόμενο τους να παραμένει αμετάφραστο ή να μην έχει ολοκληρωθεί εντελώς η μετάφραση. Σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιείται η πιο κάτω ετικέτα.
{{tag>Κατάσταση:"Χρειάζεται Μετάφραση":"Χρειάζεται Ελληνική Μετάφραση"}}
Χρησιμοποιείται όπου το υλικό υπάρχει μόνο σε σκαναρισμένη μορφή αλλά όχι ως κείμενο.
{{tag>Κατάσταση:"Χρειάζεται Δακτυλογράφηση ή OCR"}}
Χρησιμοποιείται όπου το κείμενο προέκυψε μέσα από αυτόματη αναγνώριση χαρακτήρων (OCR) αλλά δεν έχει γίνει ακόμα επιμέλεια.
{{tag>Κατάσταση:"Χρειάζεται Επιμέλεια OCR"}}
Χρησιμοποιείται όπου κάποια ομάδα ή υλικό δεν διαθέτουν ιστορικό σημείωμα (δική μας περιγραφή του υλικού) ή/και ταυτότητα ομάδας (σύντομη αυτοπεριγραφή της συλλογικότητας ή υλικού από επίσημη πηγή).
{{tag>Κατάσταση:"Χρειάζεται Ιστορικό Σημείωμα ή/και Ταυτότητα"}}
Χρησιμοποιείται όπου υποψιαζόμαστε ότι κάποια πληροφορία που αφορά την κατηγοριοποίηση και περιγραφή του υλικού ίσως να είναι ανακριβής. Ο ακριβής λόγος θα πρέπει να διευκρινίζεται στην κορυφή της σελίδας με infobox.
{{tag>Κατάσταση:"Ασαφής Αρχειοθέτηση"}}
Χρησιμοποιείται όπου η μορφοποίηση της σελίδας είναι προβληματική ή δύσχρηστη (μεγάλες εικόνες, λανθασμένη χρήση κάποιας σύνταξης, απουσία infobox κλπ).
{{tag>Κατάσταση:"Χρειάζεται Επιμέλεια Μορφοποίησης"}}
Χρησιμοποιείται για σελίδες όπου υπάρχουν δηλώσεις που χρήζουν παραπομπής σε πηγές, αλλά απουσιάζουν.
{{tag>Κατάσταση:"Χρειάζεται Παραπομπές"}}
Χρησιμοποιείται για σελίδες υλικού το οποίο παρόλο που έχει σελίδα, δεν έχει ακόμα download links στον σέρβερ και στο archive.org.
{{tag>Κατάσταση:"Χρειάζεται Download Links"}}
Χρησιμοποιείται για σελίδες υλικού με πάνω από ένα άρθρο (πχ μπροσούρες, περιοδικά), για το οποίο δεν υπάρχει κατάλογος περιεχομένων. Ο κατάλογος περιεχομένων πρέπει να περιλαμβάνει λινκ προς τις σελίδες άρθρων ακόμα και αν οι σελίδες δεν έχουν δημιουργηθεί ακόμα.
{{tag>Κατάσταση:"Χρειάζεται Κατάλογο Περιεχομένων"}}
Καταργήθηκε. Να αντικατασταθεί με το “Χρειάζεται Κατάλογο Περιεχομένων” όπου εμφανίζεται.
Χρησιμοποιείται όπου το σκαναρισμένο υλικό δεν έχει καλή ποιότητα και θα πρέπει να γίνει ξανά σκανάρισμα, είτε με καλύτερες ρυθμίσεις είτε από διαφορετική πηγή.
{{tag>Κατάσταση:"Χρειάζεται Καλύτερο Σκανάρισμα"}}
Η χρήση τους είναι υποχρεωτική και μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε αυτόματα καταλόγους όπως ο Κατάλογος Ομάδων.
Χρησιμοποιείται στις σελίδες που περιγράφουν συλλογικότητες, κολλεκτίβες, πολιτικές ομάδες, οργανώσεις ή οργανισμούς.
{{tag> Ομάδες}}
Χρησιμοποιείται στις σελίδες που περιγράφουν πολιτικά κόμματα, καθώς η συγκρότηση και τρόπος δράσης τους διαφέρουν σημαντικά από τις συλλογικότητες που κατηγοριοποιούνται ως Ομάδες στο Αρχείο.
{{tag> Κόμματα }}
Χρησιμοποιείται στις σελίδες που περιγράφουν μουσικά συγκροτήματα καθώς η συγκρότηση και τρόπος δράσης τους διαφέρουν σημαντικά από τις συλλογικότητες που κατηγοριοποιούνται ως Ομάδες στο Αρχείο.
{{tag> Συγκροτήματα }}
Χρησιμοποιείται στις σελίδες που περιγράφουν είτε κτήρια κινηματικής σημασίας (πχ καταλήψεις, κοινωνικοί χώροι κλπ), είτε γεωγραφικούς χώρους που παρήγαγαν κινηματικό υλικό (πχ πλατείες, γειτονίες, κλπ). Οι σελίδες με αυτό το tag εμφανίζονται στον Κατάλογο Χώρων.
{{tag> Χώροι}}
Το tag Ιστοσελίδες χρησιμοποιείται στις σελίδες που περιγράφουν κάποιο ηλεκτρονικό μέσο του κινήματος, όπως ιστοσελίδες, μπλογκ, λογαριασμοί σε κοινωνικά δίκτυα, ή φόρουμ. Χρησιμοποιείται μόνο για συλλογικότητες που η δράση τους είναι αποκλειστικά ηλεκτρονική, δεν αρχειοθετούνται ιστοσελίδες πολιτικών ομάδων ή περιοδικών εντύπων ξεχωριστά από την συλλογικότητα καθεαυτή.
{{tag> Ιστοσελίδες}}
Η χρήση τους είναι υποχρεωτική και μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε αυτόματα καταλόγους όπως ο Κατάλογος Περιοδικών Εκδόσεων.
Το tag Περιοδικά χωρίς περαιτέρω υποκατηγορίες χρησιμοποιείται στις σελίδες που περιγράφουν κάποιο έντυπο που κυκλοφορεί σε τακτά χρονικά διαστήματα, με αρίθμηση τεύχους, όπως είναι τα περιοδικά και οι εφημερίδες. Δεν χρησιμοποιείται σε σελίδες συγκεκριμένου τεύχους, ούτε στις σελίδες συγκεκριμένων άρθρων που δακτυλογραφήθηκαν. Οι σελίδες με αυτό το tag εμφανίζονται στον Κατάλογο Περιοδικών Εκδόσεων.
{{tag> Περιοδικά}}
Το tag με την υποκατηγορία Όνομα του Περιοδικού χρησιμοποιείται στις σελίδες με τα περιεχόμενα (κατάλογος περιεχομένων) ενός συγκεκριμένου τεύχους, όπως για παράδειγμα η σελίδα Εντροπία — Τεύχος 5. Δεν χρησιμοποιείται σε σελίδες μεμονωμένων άρθρων κάποιου εντύπου. Το όνομα του περιοδικού στο tag πρέπει να είναι το ίδιο με το όνομα της σελίδας περιγραφής του περιοδικού, πχ η σελίδα της Εντροπίας έχει τίτλο “Εντροπία (Περιοδικό)”, άρα το tag είναι:
{{tag> Περιοδικά:"Εντροπία (Περιοδικό)"}}
Το tag με την υπό-υποκατηγορία Αριθμού Τεύχους χρησιμοποιείται στις σελίδες μεμονωμένων άρθρων που προέρχονται από κάποιο τεύχος περιοδικής έκδοσης. Για παράδειγμα το άρθρο Ελίτ εν Κύπρω Διαφθορά και κυκλοφορία προέρχεται από το Τεύχος 5 της Εντροπίας, άρα το tag σχηματίζεται ως ακολούθως:
άρα στο μεμονωμένο άρθρο το tag προκύπτει:
{{tag>Περιοδικά:"Εντροπία (Περιοδικό)":"Εντροπία Τεύχος 5"}}
Το tag Οπτικοακουστικό χωρίς υποκατηγορία αυτή την στιγμή δεν χρησιμοποιείται. Χρησιμοποιούνται οι υποκατηγορίες του: Οπτικοακουστικό:Ηχογραφήσεις, Οπτικοακουστικό:Φωτογραφίες, Οπτικοακουστικό:Βίντεο.
{{tag> Οπτικοακουστικό}}
Χρησιμοποιείται στις σελίδες για αρχεία ήχου που αποτελούν την ηχογράφηση κάποιας εισήγησης, παρουσίασης, δράσης ή άλλου είδους υλικό που κρίνεται ότι εμπίπτει στο Αρχείο.
{{tag> Οπτικοακουστικό:Ηχογραφήσεις}}
Χρησιμοποιείται στις σελίδες για αρχεία φωτογραφίας που κρίνεται ότι εμπίπτουν στο Αρχείο. Εννοείται ότι αν η φωτογραφία είναι κάποιου φυλλαδίου, αφίσας κλπ, τότε αρχειοθετείται ως το είδος υλικού που είναι, και όχι εδώ. Στην κατηγορία Φωτογραφίες εμπίπτουν φωτογραφίες από δράσεις ή εκδηλώσεις, ή από γκράφιτι ή στένσιλ.
{{tag> Οπτικοακουστικό:Φωτογραφίες}}
Χρησιμοποιείται στις σελίδες για αρχεία βίντεο που αποτελούν την οπτικογράφηση κάποιας εισήγησης, παρουσίασης, δράσης ή άλλου είδους υλικό που κρίνεται ότι εμπίπτει στο Αρχείο.
{{tag> Οπτικοακουστικό:Βίντεο}}
Το tag Μπροσούρες χωρίς περαιτέρω υποκατηγορίες χρησιμοποιείται στις σελίδες που περιγράφουν κάποιο έντυπο που κυκλοφόρησε ως αυτοτελές, χωρίς περιοδικά τεύχη. Μια μπροσούρα συνήθως εξετάζει μόνο μια θεματική κατηγορία, σε αντίθεση με τις περιοδικές εκδόσεις που συνήθως έχουν ποικίλη ύλη, αλλά αυτός δεν είναι αυστηρός κανόνας. Αυτό το tag Δεν χρησιμοποιείται σε σελίδες συγκεκριμένων άρθρων που δακτυλογραφήθηκαν. Οι σελίδες με αυτό το tag εμφανίζονται στον Κατάλογο Μπροσούρων.
{{tag> Μπροσούρες}}
Το tag με την υποκατηγορία Όνομα της Μπροσούρας χρησιμοποιείται στις σελίδες μεμονωμένων άρθρων που προέρχονται από κάποια μπροσούρα. Αυτός ο διαχωρισμός συνήθως δεν συμβαίνει σε μπροσούρες με μόνο ένα κείμενο, ή σε μπροσούρες με μικρή έκταση (όπου το δακτυλογραφημένο περιεχόμενο εμφανίζεται στην σελίδα περιγραφής της μπροσούρας).
Το tag σχηματίζεται ως ακολούθως:
{{tag> Μπροσούρες:"Όνομα της Μπροσούρας"}}
Οποιοδήποτε άλλο υλικό περιλαμβάνει το Αρχείο δεν έχει επιπλέον κατηγοριοποίηση πέραν του πρώτου επιπέδου (δηλαδή δεν χωρίζεται σε τεύχη ή/και άρθρα). Μέχρι στιγμής οι υπόλοιπες κατηγορίες είναι:
Συνήθως έντυπο υλικό με μόνο μια ή δύο σελίδες. Πάντα αναφέρεται σε μια μόνο θεματική κατηγορία.
{{tag> Φυλλάδια}}
Συνήθως έντυπο υλικό μικρού μεγέθους με αναγραμένο σύνθημα. Πάντα αναφέρεται σε μια μόνο θεματική κατηγορία.
{{tag> Τρικάκια}}
Υλικό με ενημερωτική ή προπαγανδιστική λειτουργία που βασίζεται στον οπτικό σχεδιασμό του, είτε κολλήθηκε σε τοίχο είτε μοιράστηκε ηλεκτρονικά.
{{tag> Αφίσες}}
Συνήθως φωτογραφία από σύνθημα γραμμένα σε ύφασμα.
{{tag> Πανό}}
Συνήθως ηλεκτρονικά αρχεία, ή φωτογραφίες από μικρά γραφικά που τυπώθηκαν ως αυτοκόλλητα.
{{tag> Αυτοκόλλητα}}
Χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις που τα προηγούμενα tags τύπου υλικού δεν επαρκούν.
{{tag> "Άλλο Υλικό"}}
Αυτά τα tags προσφέρουν σημαντικές πληροφορίες για την αναζήτηση υλικού βάση χρονικής περιόδου, θεματολογίας κλπ. Συμβουλευτείτε την περιγραφή κάθε tag για να δείτε σε ποια είδη σελίδας εφαρμόζεται.
Αυτό το tag χρησιμοποιείται σε σελίδες μεμονωμένων άρθρων όπου το υλικό έχει εκδοθεί από συγκεκριμένη ομάδα, χώρο, κόμμα, ιστοσελίδα ή συγκρότημα, είτε είναι αυτοί οι συγγραφείς ή όχι. Χρησιμοποιείται το όνομα όπως εμφανίζεται στην σελίδα του Αρχείου.
{{tag> Ομάδες:"Αυτόνομη Δράση Αντιεξουσιαστών - ΑΔΑ (Ομάδα)"}}
{{tag> Ιστοσελίδες:"Κυπριακό Κινηματικό Αρχείο (Ιστοσελίδα)"}}
{{tag>Κόμματα:"Τροτσκιστικό Κόμμα Κύπρου (Κόμμα)"}}
{{tag>Συγκροτήματα:"Nuclear Mutants (Συγκρότημα)""}}
Χρησιμοποιείται σε σελίδες ομάδων και χώρων, και εάν εφαρμόζεται, σε σελίδες εντύπων (πχ αν το έντυπο εξετάζει τον πολιτικό χώρο καθεαυτό).
Χρησιμοποιείστε μόνο τις πιο κάτω κατηγορίες - αυθαίρετη προσθήκη νέων υποδιαιρέσεων κάνει την αναζήτηση δύσχρηστη.
Επικοινωνήστε με την ομάδα αρχειοθεσίας αν θέλετε να προτείνεται μια νέα κατηγορία ιδεολογικού χώρου.
Περιλαμβάνει: Αναρχισμό, αναρχία, αντιεξουσία, αυτονομία, ελευθεριακό/αναρχικό κομμουνισμό, αναρχοσυνδικαλισμό, οικοαναρχισμό κλπ
{{tag> "Ιδεολογικοί Χώροι":Αναρχισμός}}
{{tag> "Ιδεολογικοί Χώροι":Αντικαπιταλισμός}}
{{tag> "Ιδεολογικοί Χώροι":Αντιφασισμός}}
Περιλαμβάνει: αντιμιλιταρισμό, αποστρατικοποίηση, αντίρρηση συνείδησης, ειρηνισμός
{{tag> "Ιδεολογικοί Χώροι":Αντιμιλιταρισμός}}
{{tag> "Ιδεολογικοί Χώροι":"Ελευθεριακές Ιδέες"}}
{{tag> "Ιδεολογικοί Χώροι":Επαναπροσεγγισμός}}
Περιλαμβάνει: μαρξισμός, κομμουνισμός, κρατικός σοσιαλισμός, σοσιαλδημοκρατία, τροτσκισμός, αυτόνομος μαρξισμός κλπ
{{tag> "Ιδεολογικοί Χώροι":Σοσιαλισμός}}
Περιλαμβάνει: οικολογία, περιβαλλοντισμός, Κοινά, αποανάπτυξη κλπ
{{tag> "Ιδεολογικοί Χώροι":Οικολογία}}
Για υλικό που συζητά ζητήματα φύλου και σεξουαλικότητας χωρίς να τοποθετείται ιδεολογικά στα φεμινιστικά κινήματα, χρησιμοποιείστε tag Θέμα, όχι το tag Ιδεολογικός Χώρος.
{{tag> "Ιδεολογικοί Χώροι":Φεμινισμός}}
Αυτό το tag χρησιμοποιείται σε κάθε είδος σελίδας, αν θεωρείται χρήσιμο - μπορούν να χρησιμοποιηθούν πάνω από ένα αν χρειάζεται. Είναι ημί-ανοιχτή κατηγορία, δηλαδή δεν ενθαρρύνεται η δημιουργία νέων θεμάτων αν υπάρχει ήδη κάποιο άλλο παρόμοιο σε χρήση, αλλά δεν είναι κλειστή κατηγορία όπως οι Ιδεολογικοί Χώροι. Τα θέματα μπορούν να αναφέρονται σε μια πιο συγκεκριμένη πολιτική θέση, ή να αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό ή άτομο ενδιαφέροντος, όπως για παράδειγμα:
{{tag> Θέμα:"ΝΑΤΟ"}}
{{tag> Θέμα:"Κολλεκτιβοποίηση"}}
{{tag> Θέμα:"Έμφυλο Ζήτημα"}}
{{tag> Θέμα:"Ετήσια Πορεία για την Αποστρατικοποιημένη Λευκωσία"}}
{{tag> Θέμα:"Δήλωση Αντίρρησης Συνείδησης"}}
{{tag> Θέμα:"Νίκος Σιακόλας"}}
Προσοχή, αυτό το tag διαφέρει από το tag Χώροι. Χρησιμοποιείται σε σελίδες που περιγράφουν Ομάδες και Χώρους, ή καταλόγους περιγραφής Τεύχους Περιοδικού και Μπροσούρας, για να δηλώσει την περιοχή δράσης της ομάδας ή χώρου ή διανομής του εντύπου που περιγράφει η σελίδα.
Συνδυάζουν μεν τις επαρχίες τόσο της ε/κ πολιτικής διοίκησης τόσο και της τ/κ, αλλά με ορισμένες εξαιρέσεις όπου δικαιολογούνται (απομονωμένες κοινότητες εντός κυπριακών επαρχιών, πόλεις εξωτερικού).
Νότια Λευκωσία
{{tag> Τοποθεσίες:Λευκωσία:"Λευκωσία (νότια)"}}
Βόρεια Λευκωσία
{{tag> Τοποθεσίες:Λευκωσία:"Λευκωσία (βόρεια)"}}
Σε όλη την Λευκωσία
{{tag> Τοποθεσίες:Λευκωσία}}
Νότια Αμμόχωστος (Κοτσσινοχώρκα)
{{tag> Τοποθεσίες:Αμμόχωστος:"Αμμόχωστος (νότια)"}}
Βόρεια Αμμόχωστος
{{tag> Τοποθεσίες:Αμμόχωστος:"Αμμόχωστος (βόρεια)"}}
Σε όλη την Αμμόχωστο
{{tag> Τοποθεσίες:Αμμόχωστος}}
{{tag> Τοποθεσίες:Λάρνακα}}
{{tag> Τοποθεσίες:Λεμεσός}}
{{tag> Τοποθεσίες:Πάφος}}
{{tag> Τοποθεσίες:Κερύνεια}}
{{tag> Τοποθεσίες:Παγκύπρια}}
(Επαρχία Omorfo ή Güzelyurt / πρώην διαμέρισμα της επαρχίας Λευκωσίας)
{{tag> Τοποθεσίες:Μόρφου}}
(Επαρχία Trikomo ή İskele / πρώην διαμέρισμα της επαρχίας Αμμοχώστου)
{{tag> Τοποθεσίες:Τρίκωμο}}
Ανεξάρτητα από την επαρχία που εμπίπτει μια τοποθεσία, άν βρίσκεται στην περιοχή του Τροόδους τότε εμπίπτει σε αυτό το tag.
{{tag> Τοποθεσίες:Τρόοδος}}
Αυτό το tag έχει υποχρεωτικό τρίτο επίπεδο, το όνομα της πόλης εξωτερικού με το πιο κοινό ελληνικό της όνομα. Για παράδειγμα:
{{tag> Τοποθεσίες:“Εκτός Κύπρου”:Αθήνα}}
{{tag> Τοποθεσίες:“Εκτός Κύπρου”:Θεσσαλονίκη}}
{{tag> Τοποθεσίες:“Εκτός Κύπρου”:Λυών}}
Αν η τοποθεσία δράσης μιας συλλογικότητας δεν είναι γνωστή, τότε εμπίπτει σε αυτό το tag.
{{tag> Τοποθεσίες:“Απροσδιόριστη Τοποθεσία”}}
Αυτό το tag χρησιμοποιείται σε όλες τις σελίδες, είτε πρόκειται για υλικό (νοείται δεκαετία μέσα στην οποία κυκλοφόρησε το έντυπο), είτε ομάδα/χώρος (νοείται δεκαετία μέσα στην οποία είχε δράση). Δεκαετία νοείται η χρονική περίοδος δέκα ετών που ξεκινά από το έτος ΧΧΧ0 και τελειώνει στο έτος ΧΧΧ9.
Στο tag πάντα αναφέρεται ο τετραψήφιος αριθμός του έτους.
Μια σελίδα μπορεί να φέρει πάνω από μια δεκαετία.
{{tag>Δεκαετία:"Δεκαετία 2000-2009" Δεκαετία:"Δεκαετία 2010-2019"}}
Αυτό το tag χρησιμοποιείται στις σελίδες υλικού το οποίο έχει ημερομηνία δημοσίευσης (τεύχη περιοδικού, φυλλάδια κλπ).
Στο tag πάντα αναφέρεται ο τετραψήφιος αριθμός του έτους.
{{tag> Χρονιά:2008}}