wiki:blog:post:2020:0812ergatiki_iliadis

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Both sides previous revision Previous revision
wiki:blog:post:2020:0812ergatiki_iliadis [2020/08/12 10:37]
no_name12
wiki:blog:post:2020:0812ergatiki_iliadis [2020/08/12 11:34] (current)
no_name12
Line 5: Line 5:
 Η αντιπαράθεση ξεκίνησε με ένα [[el:magazines:entostonteixon:no_30:aliprooptiki|κείμενο-παρέμβαση]] που έγραψε ο Χ. Ηλιάδης (τεύχος 30) σχετικά με το κείμενο //[[el:magazines:entostonteixon:no_26:2monologoi|Παρέμβαση σε Δύο Μονολόγους]]// του Νίκου Περιστιάνη & Μάριου Λυσιώτη, που κυκλοφόρησε στο τεύχος 26 του περιοδικού και σχολίαζε το διάλογο μεταξύ του Άρη Πολίτη και του Οζκέρ Οζκιούρ που εξελισσόταν μέσα από τις εφημερίδες //Επίκαιρη// και //Γενί Ντουζέν//. Η αντιπαράθεση ξεκίνησε με ένα [[el:magazines:entostonteixon:no_30:aliprooptiki|κείμενο-παρέμβαση]] που έγραψε ο Χ. Ηλιάδης (τεύχος 30) σχετικά με το κείμενο //[[el:magazines:entostonteixon:no_26:2monologoi|Παρέμβαση σε Δύο Μονολόγους]]// του Νίκου Περιστιάνη & Μάριου Λυσιώτη, που κυκλοφόρησε στο τεύχος 26 του περιοδικού και σχολίαζε το διάλογο μεταξύ του Άρη Πολίτη και του Οζκέρ Οζκιούρ που εξελισσόταν μέσα από τις εφημερίδες //Επίκαιρη// και //Γενί Ντουζέν//.
  
-Ως απάντηση στο άρθρο του Χ. Ηλιάδη, η Εργατική Δημοκρατία δημοσιέυσε στο τεύχος 31 το κείμενο-κριτική //[[el:magazines:entostonteixon:no_31:sosiolpatriotis|Ακόμα Ένας Ελληνοκύπριος Σοσιαλπατριώτης]]//, αρχίζοντας μια ανταλλαγή κειμένων που συνεχίστηκε ουσιαστικά μέχρι το το τέλος της κυκλοφορίας του Εντός των Τειχών. Η Εργατική Δημοκρατία προσέγγισε το Κυπριακό μέσα από το πρίσμα του επαναστατικού ντεφαιτισμού, ενώ ο Χ. Ηλιάδης ακολούθησε μια γραμμή πιο κοντά στην κυρίαρχη +Ως απάντηση στο άρθρο του Χ. Ηλιάδη, η Εργατική Δημοκρατία δημοσιέυσε στο τεύχος 31 το κείμενο-κριτική //[[el:magazines:entostonteixon:no_31:sosiolpatriotis|Ακόμα Ένας Ελληνοκύπριος Σοσιαλπατριώτης]]//, αρχίζοντας μια ανταλλαγή κειμένων που συνεχίστηκε ουσιαστικά μέχρι το το τέλος της κυκλοφορίας του Εντός των Τειχών. Η Εργατική Δημοκρατία προσέγγισε το Κυπριακό μέσα από το πρίσμα του επαναστατικού ντεφαιτισμού, ενώ ο Χ. Ηλιάδης ακολούθησε μια γραμμή πιο κοντά στην κυρίαρχη Ελληνοκυπριακή αντίληψη της περιόδου. 
-Ελληνοκυπριακή αριστερή προσέγγιση της περιόδου.+
  
 Στη πιο κάτω λίστα μπορείτε να βρείτε τα άρθρα οργανωμένα με την σειρά κατά την οποία παρουσιάστηκαν και ανάπτυξαν τις απαντήσεις και τα επιχειρήματα τους. Στη πιο κάτω λίστα μπορείτε να βρείτε τα άρθρα οργανωμένα με την σειρά κατά την οποία παρουσιάστηκαν και ανάπτυξαν τις απαντήσεις και τα επιχειρήματα τους.
wiki/blog/post/2020/0812ergatiki_iliadis.txt · Last modified: 2020/08/12 11:34 by no_name12